Barnaktiviteter 3/7

None  None

Nu är barnprogrammet under husbyveckan bokat planerat och klart.

11.00 Sjung med Pettson

Sven Hedman har gjort musik till sex av Sven Nordqvists populära böcker om Pettson och Findus.

Tillsammans med Bröderna Slut har han turnerat som Pettson i 14 år och gjort över 1500 föreställningar som setts av hundratusentals människor. Skivorna har blivit nominerade till Grammis tre gånger och ett år har de vunnit. Han har även blivit nominerad till Guldmasken. Totalt har det blivit över 60 sånger om Pettson och Findus.


Nu kommer han själv till skolor och daghem och sjunger några av de bästa sångerna. Det blir naturligtvis mycket sång tillsammans med barnen, ibland med roliga rörelser därtill och vi får spännande glimtar från Pettsons och Findus olika äventyr. Det blir musik på gitarr, charango och munspel mm.


Speltid: ca 40 minuter. Målgrupp: barn 4-9 år

13.00 Musikpartaj

Familjeföreställning tillsammans med Bengt Erlandsson och magikern Edvin Erlandsson


En musikshow där kända och okända låtar genomlivas av och tillsammans med musikern och artisten Bengt Erlandsson. Magiska trollkonster av 14-åriga Edvin Erlandsson kommer att få oss att häpna. Det blir allsång och publikdeltagande där både barnen och de vuxna kommer att engageras i en totalshow. Det blir flera sånger om djur och vi kommer att lära oss ett och annat.

Bengt har med sig olika instrument som han spelar på men kommer också att ta hjälp av publiken. Det blir musiktävling där alla blir vinnare.

(15.00 Barnteater Denna föreställning beslutade vi att skippa och istället kan vi presentera lite sido aktiviteter:)

SIDOAKTIVITETER:
Det kommer en duktig cirkuskille och jonglerar för oss, Vi kan förvänta oss glass till alla barn, och det kommer att finnas en Hopp-borg sponsrad av MILKO, det tackar vi för! 

Jag har dessutom hört ryktas att Milkos Fjällkossa lär ha vägarna förbi så hon kanske slinker in!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tämkte Bara tala om att Soppan var Jätte god och Teaterna va hur Rolig som helst i Lördags och sedan den lilla efterfesten ska vi inte ens prata om........Tack Lena(med familj) för att du tog över Värdshuset och Tack Bengt och Cecilia för att ni just valde Husby som Bo ort!! Tack också så klart till ALLA goa och Glada Husby bor som gör att denna vakra BY är så underbar att bo i!!

Kram från Anki i Myckelby

2008-06-29 @ 17:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0