Årsmöte 30/3 kl. 15.00 på Klippan

Välkommen på årsmöte i Dala Husby Nöje och Annat Bus!
 
Vi träffas på Klippan den 30/3 kl. 15.00 och äter lite smörgåstårta och fnissar åt gamla minnen (och är lite allvarliga också förstås...)

443201-8

Dansfest i sommar?

Sommarfesten 2008 är i planeringsstadiet och det kommer att hända extra mycket kul i sommar, men hur blir det med Dansfesten i sommar... skall vi  ha någon?

443201-8

Klippans framtid

Hej och hå!

Nu har vi varit på möte med IOGT-gänget på Klippan. Och ingen blev speciellt mycket klokare av det. Men här följer ett litet sammandrag.

Ett gäng tanter och farbröder, plus familjen på Smedsbo och bybon A Ohlsson (tack och lov) samlades runt en smaskig gräddtårta på Klippan.

Efter en del prat runt Tårtor, Grannar, Folkvagnsbussar och Duktiga tanter visade det sig att det finns ytterligare en förening som i själva verket är den förening som "äger" fastigheten Klippan. En byggnadsförening inom IOGT. Det gick alltså inte att varken säga bu eller bä vid detta möte.

För att reda ut frågan tillsattes en interimstyrelse bestående av tre personer. Dessa kollar upp bästa möjliga sätt att lösa frågan till Husbys fördel.

Tillsvidare befinner sig Klippan i någon sorts vakuum, mitt mellan stolar. Bojan har avgått med Maj-Britt sitter tillsvidare kvar och fixar med ekonomin tills detta löst sig. Dala Husby Nöje har lämnat in en skrivelse där vi förklarar vilka vi är och vad vi vill med Klippan. IGOT utreder frågan. Ingen förening är ännu nedlagd.

Dala Husby Nöje kör på enligt plan ett, vi håller årsmöte på Klippan den 30/3 och beslutar där om ev. nystart av ytterligare en förening, som tar hand om Klippan.

Det blir nog bra när allt blir klart, hur som helst kan Dala Husby Nöje, eller snarare den nya Klippan-föreningen få skriva på ett arrendekontrakt i typ tre år framöver, innan IOGT tar något formellt beslut på något annat. 
På det viset får Husby och IOGT en tidsfrist på tre år att lösa frågan till det bästa.

Tjingeling!
Smedsbo.

RSS 2.0