Hittegodsavdelningen har ordet!

Här är en hoper grejjer som blev kvar på Sommarfesten i Klippan. Hittegodsavdelningen finns i år hos familjen Röhnisch i Myckelby: 0225-46141





Kommentarer
Postat av: Lovisa A

Hej där hittegodsavdelningen (läs ANKI)! Jag har hört ett rykte om att ni hittat en mycket värdefullt ;-)örhänge.....det tillhör Eva Hag och ni kan lämna det till Karin A för vidarebefodran till Eva. Tack tack o hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar! //Lovisa :-)

2008-07-16 @ 13:58:03
Postat av: Anki (vd på Hittegodsavdelningen)

Ha ha detta värdefulla smycke har jag hittat ....och överlämnat det till Karin Ahlin och om hon nu inte snor åt sig dyrgripen själv så skall givetvis Eva få tillbaka det men som sagt hon kan ju sno åt sig det själv......jag såg att hon insåg att det var ett dyrt örhänge och du vet de bygger ju ut huset nu och man vet aldrig om pengarna räcker.......om nu hon inte får tillbaka det så hör av er så får vi kolla pantbankerna här ikring......annars ska jag personligen se till Att korpen får köpa ett nytt eller åtminstone ersätta det genom straff arbete eller något sånt!! ;-) ;-)

Med Molniga Hälsningar Hittegods Chefen!!

2008-07-17 @ 10:28:29
Postat av: Lovisa A

Hej igen bästa VD för hittegodsavdelningen! Bra att du styr upp det här ;-) Jag skulle nog rekommendera straffarbete för Karins del...jag menar, hon är ju såååå slö o tränar ju aldrig så hon behöver röra på fläsket lite ;-) haha!

Ha det bäst!! //Lovisa :-)

2008-07-28 @ 18:06:09
Postat av: Anki Lindgren

Ja ha då kan ni alla se att Hedlund och Ahlin äntligen fått till det.....Det hela har hela tiden handlat om pengar har jag förstått borta i Hittegodsavdelningen!! Pengar til Karins RING!! Nu har det alltså kommit fram att det Gyllne Örhänget man kan läsa om här uppe inte har komit fram till sin rättmätige ägare och nu finns misstankar om att Karin Ahlin själv behållt det för att kunna smällta ner det för att kunna iordningsställa sin vigselring!!



Jag på hittegods avdelning fråntar mig allt ansvar för denna juvel som Karin Ahlin, nu mera Hedlund, har försnillat och hoppas att jag får fortsatt förtroende på hittegodsavdelningen!!



Kram på er alla från Anki



Kram på er alla!!

2008-09-08 @ 06:43:16
URL: http://www.kvistashuset.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0